Naprapat i Stockholm

Är du i behov av en naprapat i Stockholm? Recreo Naprapati är din personliga naprapat i Stockholm när du behöver professionell hjälp med olika kropps- och muskelskador. Vi arbetar systematiskt med beprövade och säkra metoder där vi först undersöker din situation innan vi tar fram en personligt anpassad behandlingsplan.

Naprapati handlar om att först genomföra en undersökning för att ge en korrekt diagnos. Först därefter planerar naprapaten rehabiliteringen som tar hänsyn till patientens muskler och leder. Vår behandling kombinerar manuell terapi och kunskaper inom ortopedi för bästa resultat.

En stor del av vårt arbete innefattar mobilisering och manipulation – ledspecifika behandlingstekniker – som ofta kombineras med mjukdelsbehandling så som bindvävsteknik, stretching och massage. Detta innebär att naprapaten arbetar mycket med sina egna händer, en metod som tillåter direkt och precis kontakt med patienten.

De olika terapimetoderna tillåter naprapaten att behandla flera olika tillstånd och skador i kroppen. Exempelvis smärtor i ryggrad, nacke, knän, leder, muskler, ben, armar, axlar och fotleder är vanliga områden som naprapaten kan rehabilitera. Vi hjälper dig med allt från musarm och tennisarmbåge till ischias och löparknä.


Naprapatisk behandling

Idrottsskador, spänningshuvudvärk, rygg- och nacksmärtor är några åkommor där manuell behandling kan hjälpa dig att uppnå smärtfrihet och normal rörelse snabbt.

Läs mer

Rehabilitering

Rehabiliteringen syftar till att göra dig redo att utföra dina dagliga sysslor, dina fritidsintressen och ditt idrottande. Innan påbörjad rehabilitering görs en rörelseanalys för att skräddarsy träningen efter dina behov.

Läs mer

Löpanalys

Det finns ett effektivt sätt att springa på. Får du ont när du springer finns det något i din teknik som gör att du felbelastar den strukturen som ger symptom. Med hjälp av videoanalys kan vi enkelt identifiera, korrigera och effektivisera din löpteknik så du kan löpa utan smärtor.

Läs mer

404